– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Autorització de cessió de dades

En compliment del que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la resta de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que la junta del COL·LEGI OFICIAL D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA, els sol·licita autorització per remetre i cedir les seves dades al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya (Secretaria de Relacions amb l’Administració de Justícia) amb l’objecte de actualitzar les mateixes al llistat de pèrits de què disposa aquest Departament, per així vostè pugui seguir formant part d’aquestes llistes i pugui fer peritatges judicials, en el seu cas.

Per aquest motiu,

Autoritzo al Col·legi a remetre i cedir les meves dades al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Aquestes dades es conservaran mentre duri la finalitat per la qual s’han obtingut i sempre que no exerceixi cap dret dels que l’emparen. No es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, ni tampoc es realitzarà cap transferència internacional de dades sense el seu consentiment previ. Un cop les dades ja no siguin necessàries, aquestes es guardaran, degudament bloquejades amb les mesures de seguretat pertinents.

Així mateix, l’informem que té dret a sol·licitar l’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les dades i la limitació i oposició al seu tractament dirigint-se COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA, amb domicili a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è, 43003 Tarragona, (Tarragona) o enviant un correu electrònic a [email protected], junt amb una fotocòpia del seu DNI o document anàleg en dret, indicant el tipus de dret que vol exercir. Té dret a retirar el consentiment prestat en qualsevol moment. La retirada del consentiment no afectarà a la licitud del tractament efectuat prèviament. També té dret a presentar una reclamació, si considera que el tractament de dades personals no s’ajusta a la normativa vigent, davant l’Autoritat de control (www.agpd.es).

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.