Comissió d’Ajuda a la Recerca

Descripció

El Consell Internacional d’Infermeres (CII) (1997, 2009), defineix la recerca infermera com «una cerca sistemàtica que intenta aportar nous coneixements d’infermeria per al beneficidels pacients, les famílies i les comunitats. Abraça tots els aspectes de la salut que sónd’interès per a la infermeria, entre els quals hi ha la promoció de la salut, la prevenció de la malaltia, tenir cura de les persones de totes les edats durant la malaltia i la recuperació, o el dret a una mort pacífica i digna». Implica un procés científic sistemàtic i rigorós, amb el propòsit de generar coneixement nou, responent preguntes i resolent problemes. Des d’aquesta perspectiva, el CII reconeix la investigació en infermeria com un instrument poderós d’acció on l’avenç en el coneixement permet millorar la qualitat en la pràctica infermera, així com guiar les línies i les decisions en la política de salut. Per tant: Recerca, desenvolupament i innovació sovint abreujat R+D+I o tecnològica, es una finalitat per aconseguir qualsevol investigació destinada a millorar la producció de béns o la prestació de serveis.

Membres

Yolanda Vasco Rodríguez
Jaume Magre Aguilar
Estrella Martínez Segura
Carme Berbis Morello

Noticies

En aquest moment no hi ha notícies disponibles

Documents

No hi ha resultats

Contacte

Contacta amb aquesta comissió

Fes click i omple el formulari per contactar!

  • Aquest camp només és per validació i no s’ha de modificar.

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.