Ajuda Humanitària

Un dels objectius del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, és destinar una part del seu pressupost anual per Ajuda Humanitària i social. Per l’any 2019 la quantitat destinada ha sigut de 6.500€.

Comissió d’Ajuda Humanitària

Per tal d’agilitzar la feina d’aquesta Comissió, us comuniquem que el termini de lliurament dels projectes, que han de ser presentats per un col·legiat/da, serà des de l’1 de setembre fins al  15 de novembre.

Els projectes es faran arribar al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona mitjançant el formulari habilitat.

Els ajuts als projectes presentats es lliuraràn en un acte organitzat per CODITA al mes de desembre. .

Si sobren diners la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers, es reserva el dret de destinar-ho al projecte que ells creguin necessari.

Bases per presentar
els projectes

  • La persona que presenta el projecte ha d’estar col·legiat i al corrent de pagament de les quotes.

 

  • El projecte ha de promoure l’atenció sanitària de primer nivell

 

 • Es valoraràn els projectes que versin sobre:
  • Implicació contra la violació dels drets humans
  • Treballar per disminuir les causes i l’avenç de malalties tropicals
  • Educar en valors, trencar estigmes, rols masclistes i violència de gènere
  • Treballar per la salut de les mares i les seves filles i fills

Sol·licitud ajuda humanitària

Ha finalitzat el període de sol·licitud.

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.