Passos per col·legiar-se

Prepara la documentació necessària

1 fotografia mida DNI

El teu DNI original

Número de compte corrent o llibreta

Títol de diplomat / graduat en infermeria, compulsat o original.

En cas de no estar en possessió del títol:
Resguard del títol de diplomat / graduat en infermeria, compulsat o original

Si el títol és Estranger:
S’ha de portar l’Homologació o Reconeixement atorgada pel Ministeri d’Educació, original.

Apropa’t al col·legi amb tota la documentació original per a que puguem validar-la.

Et facilitarem els impressos necessaris per acabar el tràmit.

Finestreta única

Si vols agilitzar aquests tràmits, clica el següent botó per accedir a la pàgina des d’on pots fer-nos arribar tota la documentació necessària per la teva col·legiació.

Un cop enviada, dirigeix-te al Col·legi amb la documentació original per a que la poguem validar.

Adreça’t al col·legi

Fes l’ingrés

Ingrés de 148,00 € al nostre núm. de compte: ES43 0182 1238 61 0200390743 BBVA

O també pots fer el pagament amb targeta al mateix Col·legi

I amb això hem acabat!

Ja podràs gaudir de les instal·lacions i serveis que ofereix el Col·legi

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.