Comissió d’Atenció Urgent i Prehospitalària

Descripció

Degut al important  increment de les Unitats de Suport Vital Avançat amb Infermeria (SVAI) a la província de Tarragona, i el conseqüent increment de professionals d’infermeria que hi treballen, s’ha considerat oportú crear aquest grup de treball amb els següents objectius:Conèixer les necessitats de les infermeres en l’àmbit prehospitalari urgent.

  • Fomentar el rol autònom de la infermeria de emergències.
  • Ajudar a definir el camp de treball de la infermeria prehospitalaria.
  • Facilitar la comunicació entre els professionals d’infermeria en l’àmbit de les emergències.
  • Facilitar el debat professionals en l’àrea de les emergències.
  • Fer visible el treball de la infermeria de emergències a la societat.

Membres

Noelia Custodio Cuaresma
Montse ALcoverro Faneca
Meritxell Benaiges Torrella
Laia González Samora
Imma Lleixà Benet
Estrella Martínez Segura

Noticies

En aquest moment no hi ha notícies disponibles

Documents

No hi ha resultats

Contacte

Contacta amb aquesta comissió

Fes click i omple el formulari per contactar!

  • Aquest camp només és per validació i no s’ha de modificar.

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.