Avantatges

Aquesta pàgina és un recull dels diferents avantatges dels nostres col·legiats.

Classes individuals d'anglès per a col·legiades

Des de Bridge The Gap, us ofereix avantatges en el Curs d’Anglès Intensiu per a Infermeres i Infermers.

És un curs individual, online i flexible.

Aquest és un curs que consisteix en 8 Mòduls sobre àrees importants de gramàtica i àrees de conversa habituals per a professionals.

L’objectiu principal de les classes d’aquest curs és aportar PERSPECTIVA sobre l’ús propi i aliè de l’idioma.

Els objectius addicionals són contribuïr a que la persona adquireixi SEGURETAT en utilitzar l’idioma i augmentar la seva capacitat de COMUNICACIÓ, més enllà de normes llingüístiques.

El contingut està dissenyat per cobrir àrees bàsiques de gramàtica que s’utilitzen en la comunicació en diferents escenaris rellevants en el món professional.

Els col·legiats de CODITA obtindreu un 20% de descompte, i els nous col·legiats un 40%

Contacta per correu electrònic amb Bridge The Gap indicant la teva condició de Colegiada, nº de Col·legiat, el teu Col·legi, noms i cognoms, i una forma de contacte habitual.

Regala tot el que t’enamora de Catalunya

Regala vivències que perduraran sempre!

La capsaregal d’oci i turisme de proximitat. Una selecció de propostes impreses en una guia junt amb un xec regal Fent País. El beneficiari del regal pot bescanviar el xec per una de les experiències que li apareix a la guia o al web.

Propostes originals per regalar a qui més estimes. Una escapada romàntica, una ruta en veler d’època, un vol en globus, una sessió relaxant.. tria i remena!

Els col·legiats del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona podeu gaudir d’un descompte del 10% en la seva compra on-line.

Instituts Odontològics

AQUA Roquetes

Matrícules:

 • Matrícula GRATIS en lloc de 59.40€ un cop a l’any.

Quotes Mensuals:

 • Quota adult (16-64 anys) 3(€

Inscripcions: Presencial a la recepció del centre presentant el carnet de col·legiat, DNI i compte bancari.

Més informació de tots el serveis clicant en el següent botó:

Patinatge Club Gimnàstic

Els col·legiats/des i familiars de primer grau, del Col·legi oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, gaudiran de descomptes especials per classes, entrenaments i cursos de patinatge en línia.

La secció de patinatge en línia del Nàstic, és una secció familiar, on es practica l’esport rodat a partir dels 4 anys i sense límit d’edat.
Hi ha 4 nivells de patinatge en línia, que parteixen de zero, i les especialitzacions, Patinatge urbà, velocitat i freestyle.

 • Descomptes:
 • 50% en la matrícula
 • 10% a la quota els primers 6 mesos
 • 10% als cursos intensius
 • Preus especials en campus d’estiu, Setmana Santa i Nadal.
 • També gaudiran d’ofertes especials, puntuals que us farem arribar durant la temporada.
 • La primera classe és gratuïta i disposem de patins per deixar de diferents talles.

Per a més informació podeu escriure al mail: [email protected]

Conveni de col·laboració comercial amb CEPSA card, S.A.

Us informem que aquest Col·legi ha signat un conveni de col·laboració amb CEPSA CARD, S.A. Tots els col·legiats/des interessats/des podeu demanar la targeta CEPSA STAR DIRECT, que és gratuïta i podreu obtenir interessants descomptes al repostar qualsevol tipus de carburant en les Estacions de Servei Cepsa. Us fem arribar la informació sobre la targeta Cepsa Star Direct i la sol·licitud/contracte targeta comercial Cepsa Star. Per demanar la targeta CEPSA:

 1. Emplena i imprimeix el contracte amb les vostres dades i signar els dos exemplars. Després s’ha d’enviar per correu electrònic a: [email protected] amb còpia  a [email protected] i al Col·legi: [email protected]
 2. Per acabar, envia el contracte original per correu postal a la següent adreça: IRON MOUNTAINS SPAIN,  Ctra. M-113, KM 25,100 PDM. 28815 Ribatejada

En un termini de 10 dies, a l’adreça indicada us arribarà al vostre domicili la targeta.

Sol·licitud de contracte a signar pel col·legiat

Informació en PDF “TARJETA CEPSA STAR DIRECT”

Aquum Spa&Club

Acord amb Roc Blanc Hotels – Hotel Roc Blanc a Andorra i H. Termes Montbrió a Costa Daurada

ROC BLANC HOTELS ofereix als col·legiats i empleats del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona i acompanyants:

20% de descompte (de diumenge a divendres inclosos)
10% de descompte (dissabte, Ponts, Setmana Santa i de Nadal a Reis)

 • A Estades a Hotels en règim d’habitació i esmorzar
 • A Programes i Serveis a la Carta de Salut i Bellesa i Benestar als nostres Spas Termals

Descomptes aplicables al HOTEL ROC BLANC sobre la tarifa pública
(No sobre les ofertes, packs ni tarifes. No reemborsables de la web)
Aplicables al HOTEL TERMES MONTBRIÓ sobre la tarifa pública i sobre les ofertes i packs que trobin a la pàgina web
Imprescindible mencionar al fer la reserva el codi: BONUS FIDELITAT COL·LECTIU AC357 així com el nom de la seva Empresa, Club o Associació per beneficiar-se d’aquestes condicions preferents.

Obligatori presentar una identificació al moment del check-in a l’hotel escollit.

Període de validesa: Tot l’any 2024, i sempre considerant en les ofertes els períodes indicats.

La reserva d’habitacions es pot realitzar directament a l’hotel escollit, fent menció del nostre Col·legi Professional i del codi AC357:

 

També us facilitem els enllaços de les nostres webs:

https://rocblanc.com/

https://www.termesmontbrio.com/

Acord amb Roc Blanc Hotels – Hotel Roc Blanc a Andorra i H. Termes Montbrió a Costa Daurada

Compte Expansió Negocis Plus PRO

A Sabadell Professional volem treballar en PRO de vostè. Per això mantenim un acord de col·laboració amb el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona per oferir-li uns avantatges exclusius en la contractació de productes financers.
Aquest només és un exemple, però n’hi ha molts més.
Truqui’ns al 900 500 170, identifiquis com a membre del seu col·lectiu professional, organitzem una reunió i comencem a treballar.
Pot fer extensiva aquesta oferta als familiars de primer grau.

AMA Agrupación Mutual Aseguradora

El mejor renting para los mutualistas que tengan o contraten un seguro de coche con A.M.A.

CONSULTAR VEHICLES DISPONIBLES

PSN

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, ha arribat a un acord amb Previsió Sanitària per obtenir una assegurança d’accidents complet, per només 9€ l’any. A part de les cobertures de risc, inclou un suport per a temes informàtics, és a dir recuperació de dades perdudes, trencament de disc dur, backup on-line.

Fèlix Hotel - Promoción especial para los sanitarios

Se trata de una escapada relax en habitación Suite con hidromasaje incluyendo la cena y el desayuno, con un desplazamiento de poco kilometros debido a la restricciones de mobilidad.

Incluye:

 • Alojamiento en un exclusiva Suite con hidromasaje 
 • Cena y desayuno incluidos
 • Detalle de bienvenida: botella de cava en la habitación
 • Parking gratuito

Clínica Baviera

Grimaldi Lines

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.