Formació

Des del col·legi volem oferir a tots aquells col·legiats que estiguin interessats, la possibilitat de realitzar cursos, seminaris, xerrades, jornades i congressos que els hi permetin aconseguir els objectius desitjats en el camp de la infermeria.

Per aquest motiu s’elabora un Pla Anual de Formació que tracta d’orientar els esforços per millorar la Formació actual dels col·legiat. Aquest pla distribueix durant l’any diferents cursos, jornades tècniques o xerrades informatives que s’impartiran des del Col·legi i ‘online’ amb el clar objectiu de posicionar la figura de la infermera com un professional altament qualificat i adaptat als nous temps.

Formació Pròpia


Per beneficiar-se del descompte heu d’enviar copia del carnet de col·legiada a  [email protected]

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona selecciona l’oferta formativa externa per publicar-la dintre de l’espai de formació. La Junta i l’Equip col·legial avaluen les ofertes que arriben i les publiciten a la web.

Per qualsevol dubte o suggeriment pots contactar-nos a [email protected]

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.