Assessoria Jurídica

L’assessoria jurídica que l’advocada de CODITA presta als col·legiats, podrà ser en presència física a les seus del Col·legi, via telefònica o per correu electrònic, i consistirà en la resolució oral o escrita, i en el seguiment presencial, si s’escau de les reclamacions dels col.legiats, segons el detallat al Protocol d’assessoria jurídica vigent. 

Com demanar cita prèvia per l’assessoria jurídica

Tarragona horari d’hivern 
Dilluns de 16.00 a 19.00h

Dimecres de 10.00 a 13.00h

Previ contacte telefònic:

Tortosa horari d’hivern
Dilluns de 10.00 a 13.00h 

Dijous de 16.00 a 19.00h

Previ contacte telefònic:

                                                    TERE DÍAZ MONTILLA

                                                            [email protected]  

O bé omplint aquest formulari:

Serveis

 • Contingut del Règim General
 • Contingut del Règim d’autònoms
 • Seguretat Social
 • Convenis Col·lectius
 • Possibles demandes judicials
 • El personal estatutari, titular o interi
 • Possibles demandes judicials
 • La praxis professional
 • Denúncies
 • querelles
 • Tramitació escrita de les comunicacions a la Companyia d’assegurances de RC amb la que CODITA en té concertada la pòlissa
 • La praxis professional
 • Denúncies
 • querelles
 • Tramitació escrita de les comunicacions a la Companyia d’assegurances de RC amb la que CODITA en té concertada la pòlissa

 • Max. file size: 20 MB.
 • Política de privacitat

EL TEU col·legi ET protegeix

Pòlissa de responsabilitat civil professional

L’assegurança de Responsabilitat Civil que cobreix als Col·legiats de Tarragona està concertada amb la companyia “A.M.A.“.

Les característiques principals són:

Risc cobert: responsabilitat civil professional dels col·legiats en el desenvolupament propi de la seva activitat professional o especialitat sanitària, tal com es regula en la Llei d’Ordenació de les Professions Sanitàries, incloent l’activitat docent, la depilació per làser, teràpies alternatives i pírcing.

Sumes assegurades i cobertures:
Màxim d’indemnització per sinistre: s’incrementa a 3.500.000€

Termini: un any, renovable si no hi ha preavís.

Inhabilitació professional: Se n’incrementa l’import de la indemnització màxima fins 4.000€ mensuals, durant un màxim de 24 mesos, termini que també ha estat augmentat.

Assistència legal davant agressions.

Contra demanda davant acusacions desestimades per resolució judicial ferma que acrediti l’existència de mala fe o temeritat per part del demandant.

Com a conseqüència de tot això, s’inclouen al present dossier els següents documents:

1. Condicions particulars i addicionals de l’assegurança de responsabilitat civil professional.

2. Normes de procediment davant de qualsevol reclamació formulada a col·legiats i informació a facilitar al col·legi quan es produeixi un sinistre.
Formulari de comunicació de sinistre de responsabilitat civil o penal, a emplenar en cada cas pel col·legiat/a afectat/a per a la seva tramesa al Col·legi.

Protocol de
treball

Llegiu aquest document on s’explica el protocol de funcionament de l’assesoria del col·legi. 

El servei d'asseroria no inclou

1. Interposició de denúncies o querelles

2. Interposició de demandes

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.