Suport a la Recerca

La comissió

Yolanda Vasco Rodríguez
Jaume Magre Aguilar
Estrella Martínez Segura
Carme Berbis Morello

Objectius

Assessorar als col·legiats en la planificació, execució i presentació de les seves investigacions.

Formar als professionals en eines d’anàlisi de dades.

Fer visible la recerca infermera de la província de Tarragona.

Fomentar la recerca en les infermeres tarragonines.

Activitats

Per aconseguir aquests objectius que ens hem plantejat estem portant a terme les següents activitats:

Treballem amb les diferents comissions i organitzacions del territori per dissenyar i portar a terme esdeveniments amb rigor i qualitat.

Volem premiar la Recerca. Hem de fer molta més feina per aconseguir posicionar les infermeres i infermers del territori en l’ambit de la recerca.

Hem comprat 2 llicències que es troben instal·lades a la seu de col·legi a Tarragona i a la delegació de Tortosa a disposició dels col·legits.

Estem i continuem preparant nous cursos per ajudar a tots els membres del notres col·legi en la formació d’aquest àmbit tan important per la nostra professió.

Assessoria en investigació

Disposeu de la següent adreça electrònica per preguntar qualsevol dubte relacionat amb recerca.

Intentarem donar resposta en el menor temps possible.

També podeu fer servir el següent formulari o escriure directament a l’adreça:

[email protected]

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.