Randstad Consultores

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

14/02/2020

Empresa

Randstad Consultores

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Centre de nova creació al Vendrell, amb 60 pacients, requereix supervisor/a d’infermeria amb possibilitat d’incorporació immediata.

Tindrà a càrrec 20 persones i realitzarà un 70% de funcions de gestió i un 30% de funcions assistencials: Processos d’infermeria, de qualitat, de compres, de seguretat i salut laboral i de planificació de personal i de pacients.

S’ofereix atractiu paquet retributiu:
– Salari brut anual: 29.000 – 30.000 €
– Plus de responsabilitat anual: 5.000 €
– Bonus anual: 3.500 €
– Plus per fills anual: 119 €
– Plus de transport anual: 280 €

Envia el teu currículum vitae a

Randstad Consultores

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Horari a determinar (l’horari del centre és de 8:00 a 19:00 de dilluns a divendres i dissabtes)

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

  • Grau en Infermeria
  • Formació i experiència mínima d’un any en diàlisi
  • Formació en gestió de serveis sanitaris
  • Idiomes: Castellà i es valorarà anglès

Especialitat

  • Diàlisi

Salari

30.000 - 40.000 €

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.