Sanitas Segurs

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

10/01/2020

Empresa

Sanitas Segurs

Lloc

Altres

Nº de vacants

---

Supervisor/a Assistencial- Tarragona i Castelló

Sanitas Segurs

Sanitas és la companyia especialista en serveis de salut i benestar a Espanya. Ofereix als seus clientes productes i serveis adaptats a les necessitats reals de les persones en cada etapa de la seva vida per mitjà d’un model integral de salut que inclou: segurs mèdics, hospitals i centes multiespecialitat, centres de benestar, clíniques dentals, altres serveis de salut i residències per a grans.

La companyia, que compta amb més de 9.800 treballadors, té un quadre mèdic format per més de 40.000 especialistes i 1.200 centres mèdics concertats, a més d’una provisió pròpia formada per 4 hospitals, 22 centres  mèdics multiespecialitat, 16 centres de benestar, més de 170 clíniques dentals i 40 residències de grans.

Sanitas forma part de Bupa, companyia internacional líder en salut, que serveix a més de 29 milions de clients en més de 190 països en tot el mon i que té com a propòsit vides més llargues, sanes i felices.

DESCRIPCIÓ DE L’OFERTA

Des de Sanitas ens trobem buscant un/a Supervisor/a Assistencial per la zona de Tarragona i Castelló.

La missió del càrrec és controlar i realitzar el seguiment assistencial dels pacients que reben atenció hospitalària en la zona assignada, garantir la qualitat en l’assistència rebuda s’adeqüi als paràmetres acordats d’acord a les directrius rebudes pel negoci.

Les funciones a desenvolupar són:

 • Garantir que la qualitat assistencial prestada per cada centre s’adequa amb els estàndards establerts.
 • Planificar l’activitat de control hospitalari.
 • Visitar les unitats de hospitalització a on es troben els pacients.
 • Controlar i gestionar les activitats inherents a l’assistència hospitalària.
 • Col·laborar en l’estudi i seguiment de reclamacions de clients, per estades o tractaments als centres de la seva competència.
 • Controlar la facturació en els hospitals i clíniques concertades.
 • Realitzar tots els tràmits administratius per garantit el registre i abonament de les factures rebudes.
 • Registrar a les eines definides les incidències detectades.
 • Col·laborar en el desenvolupament i implementació els sistemes de facturació electrònica.
 • Donar suport en el control del cens hospitalari dels assegurats de Sanitas.
 • Col·laborar en la preparació de dades i escenaris de pujades que facilitin la negociació amb els proveïdors.
 • Garantir la millor relació amb el quadre mèdic.

 

REQUISITS

 • Experiència de 2 anys com infermer/a en hospitals o clíniques.
 • Vehicle propi ja que realitzarà visites a hospitals.
 • Interrelació, negociació, treball en equip, orientació al client, don de gent.
 • Valorable anglès.

Inscriu-te a l’oferta per mitjà del següent enllaç: http://bit.ly/2Ybk7yP

 

Envia el teu currículum vitae a

No hi ha informació disponible

Sanitas Segurs

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

---

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

 • Diplomatura o grau en Infermeria.

Especialitat

---

Salari

---

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.