SitPrevenció

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

29/10/2019

Empresa

SitPrevenció

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

---

L’empresa Salut i Treball Servei de Prevenció de Riscos Laborals, amb seu a Reus i Tarragona, cerca formar una segona Unitat Bàsica formada per metge i infermer/a especialitat en Medicina del Treball per realitzar les tasques pròpies de un servei de prevenció.

 

S’ofereix:

Treballarà dins d’un equip pluridisciplinari, amb molta autonomia per organitzar-se el treball.

Ambient de treball jove i dinàmic

Lloc de treball a Reus

Es requereix:

  • Diplomatura o títol de Grau en Infermeria
  • Especialitat en MEDICINA DEL TREBALL
  • Carnet de conduir i disponibilitat de vehicle propi.

Envia el teu currículum vitae a

SitPrevenció

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Horari intensiu de matí.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Diplomatura o títol de Grau en Infermeria

Especialitat

especialitat en Medicina del Treball

Salari

Salari a negociar

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.