Santa María la Real de Nájera

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

07/11/2019

Empresa

Santa María la Real de Nájera

Lloc

Altres

Nº de vacants

---

ARALIA  SERVICIOS SOCIO-SANITARIOS:  SANTA MARIA LA REAL DE NÁJERA (LA RIOJA)
Se necesitan 4 DUEs a jornada completa en la Residencia de personas mayores Santa María la Real de Nájera (la Rioja) , dicha residencia es de carácter público pero está gestionada por la empresa Aralia Servicios socio-sanitarios.
-En principio,la política de la empresa es iniciar la relación laboral con un contrato eventual 3+9+12.
-Las condiciones económicas, desplazamiento, horario…van negociadas con el trabajador. Se parte del VII Convenio Marco Estatal de Servicios de Atención a las Personas Dependientes y Desarrollo de la Promoción de la Autonomía Personal.
-La categoría profesional buscada es DUE, grado en enfermería, diplomada en enfermería.
Teléfono de contacto: 687 48 31 95

Envia el teu currículum vitae a

Santa María la Real de Nájera

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

---

Tipus de contracte

Temps parcial

Titulació

---

Especialitat

---

Salari

---

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.