Sant Joan de Déu (Terres de Lleida)

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

18/12/2019

Empresa

Sant Joan de Déu (Terres de Lleida)

Lloc

Lleida

Nº de vacants

---

Competencias necesarias:

  • Capacidad de trabajo en equipo.
  • Habilidades comunicativas y capacidad de empatía.
  • Capacidad de análisis, de síntesis, de visión global y de aplicación de los conocimientos a la práctica (capacidad de tomar decisiones y adaptación a nuevas situaciones)
  • Compromiso ético (capacidad ética y autocrítica / capacidad de mostrar actitudes coherentes con las concepciones éticas y deontológicas).
  • Disponer de vehículo propio y carnet B.

Se ofrece:

  •  Jornada completa y/o parcial.
  • Retribución según convenio.
  • Incorporación inmediata.
  •  Lugar de trabajo: Carretera Nacional 240, KM 111, CP. 25100 Almacelles, Lleida

Envia el teu currículum vitae a

Sant Joan de Déu (Terres de Lleida)

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

---

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

  • Diplomatura Universitaria o Grado de Enfermería.

Especialitat

---

Salari

Retribución según convenio.

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.