Arquimea Medical

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

30/11/1999

Empresa

Arquimea Medical

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

---

Estamos buscando personal sanitario que pueda colaborar con nosotros en la realización de toma de muestras PCR y serológicas. Valorable experiencia previa en la realización de dichos test (toma de muestras nasofaríngeas), así como en extracciones.

La colaboración se realizará a demanda, por lo que estamos buscando profesionales AUTÓNOMOS (imprescindible).

Envia el teu currículum vitae a

mnieto@arquimea.com

Arquimea Medical

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada parcial

Horari laboral

El horario será a convenir con el sanitario, en función de disponibilidad.

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Enfermería o auxiliar de enfermería

Especialitat

---

Salari

A convenir

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.