CONSORCI SANITARI INTEGRAL

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

11/06/2024

Empresa

CONSORCI SANITARI INTEGRAL

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

1

Convocatòria Interna/Externa per seleccionar un lloc de treball d’Infermer/a d’atenció residencial amb assignació de càrrec de Responsable higienicosanitari/higienicosanitària amb contracte indefinit per a la Residència Francisco Padilla del Consorci Sanitari Integral (en endavant CSI). Salari segons Conveni Col·lectiu d’aplicació més millora retributiva i guàrdies.

Envia el teu currículum vitae a

CONSORCI SANITARI INTEGRAL

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Dilluns i Dimecres de 8:00 a 18:00 h amb 45´ de parada.

Dimarts, Dijous i Divendres de 8:00 a 15:00 h.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

– Grau universitari o diplomatura en Infermeria.
– Carnet col·legial amb últim rebut de pagament.
– Nivell C1 de Català.

Especialitat

Formació Valorable:

– L’especialitat d’Infermeria Geriàtrica.
– Màsters i/o postgraus en Gestió i direcció de centres residencials, en Geriatria i Gerontologia, en Atenció Integral a la Cronicitat, en Atenció a la Dependència i Discapacitat.
– Cursos de cures d’infermeria al pacient geriàtric (mín. 100h).

Salari

42.000€

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.