– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Staff de Salud

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

26/06/2020

Empresa

Staff de Salud

Lloc

Altres

Nº de vacants

1

  • Descripción: se requiere enfermero/a para el desarrollo de funciones propias de la titulación en un servicio sanitario ubicado en Planta Fotovoltaica
  • Localización: Escatrón (Zaragoza)
  • Incorporación: inmediata
  • Imprescindible vehículo propio

Envia el teu currículum vitae a

asanchez@gsalud.com

Staff de Salud

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Jornada completa de lunes a viernes en turno de mañana o tarde, sábados alternos en turno de mañana

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Diplomado Universitario en Enfermería

Especialitat

---

Salari

21.000 € brutos anuales + horas extra

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.