Sanitas

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

30/10/2019

Empresa

Sanitas

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

---

Funciones:

  • Proporcionar una asistencia individualizada e integral a la mujer y familia, para lograr un embarazo a término en las mejores condiciones de salud para la mujer y el feto.
  • Disminuir las complicaciones derivadas de los embarazos de alto Riesgo por medio de la identificación de sus manifestaciones.
  • Reconocer las situaciones de emergencia obstétrica o ginecológica para poder actuar con rapidez.
  • Identificar las situaciones de preparto por medio de la valoración.
  • Proporcionar un ambiente en el que la mujer se sienta acogida.
  • Favorecer una progresión adecuada de este periodo.

Requisitos:

  • Conocimientos técnicos: uso del aparataje propio del Área.
  • Experiencia mínima de 1 año como Matrona. Se valorará experiencia en parto en el agua
  • Usuario de aplicaciones informáticas
  • Profesional orientado al paciente.

Ofrecemos contrato  por cobertura de baja de maternidad   a jornada completa o jornada parcial. Interesante retribución.

Envia el teu currículum vitae a

Sanitas

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

---

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Diplomatura/ Grado en Enfermería. Especialidad Matrona.

Especialitat

---

Salari

---

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.