MAS PREVENCION SERVICIO DE PREVENCION S.L.U.

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

22/01/2020

Empresa

MAS PREVENCION SERVICIO DE PREVENCION S.L.U.

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

---

MAS PREVENCION SERVICIO DE PREVENCION S.L.U.
PRECISA PARA EMPRESA CLIENTE EN VILA-SECA
ENFERMERA/O GENERAL

Se requiere:

  • Residencia en provincia de puesto vacante
  • Carnet de conducir y vehículo propio 

Se valorará:

  • Experiencia en el sector

 Se ofrece:

  • Contrato temporal (cobertura de baja de unos 9 meses)
  • Sueldo a convenir
  • Formación y soporte para un buen desarrollo de su gestión

Interesados enviar Curriculum Vitae con fotografía reciente a la dirección de correo electrónico [email protected] indicando en la referencia ENFERMERIA GENERAL-EMPRESA VILASECA

Envia el teu currículum vitae a

MAS PREVENCION SERVICIO DE PREVENCION S.L.U.

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

  • Horario de lunes a viernes de 09:00 a 17:00 h.(media hora para comer)

Tipus de contracte

Temps parcial

Titulació

---

Especialitat

---

Salari

Sueldo a convenir

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.