– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

L'Onada

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

07/01/2020

Empresa

L'Onada

Lloc

---

Nº de vacants

---

Som una empresa en constant expansió, amb projecció i potencial per a ser l’empresa puntal del sector de l’atenció a persones dependents.
Vols formar-ne part?

Oferim lloc de treball d’infermer/a amb contracte indefinit a Jornada Completa. Aquesta vacant té lloc al nostre centre residencial de RIUDOMS.

Les tasques fan referència a la promoció de la salut i a la prevenció de l’enfermetat de les persones usuàries.
De la mateixa manera, es programaran i supervisaran els historials clínics de les persones usuàries.
Elaboració de protocols necessaris per a una correcta atenció a les persones.

Vehicle propi.

Incorporació inmediata.

Envia el teu currículum vitae a

L'Onada

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

  • Setmana Curta (Dimarts, Dijous i Divendres) i Setmana Llarga (Dilluns, Dimecres, Dissabte i Diumenge), 8:05-14:30 i 16:05-20:20.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

---

Especialitat

---

Salari

Salari Anual segons conveni.

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.