– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Institut Pere Mata

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

11/02/2020

Empresa

Institut Pere Mata

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

---

L’Hospital Universitari Institut Pere Mata precisa incorporar personal d’infermeria, per donar reforç als serveis assistencials quan ho requereixin.

 • Ubicació Principal:
  • Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM)
   Ctra Institut Pere Mata s/n. 43206 REUS
 • Responsabilitats
  • La seva missió més important és l’aplicació correcte dels tractaments, l’assistència de qualitat integral al malalt i eficiència rendabilitzant els recursos i complint les instruccions especifiques de cada departament.
 • Requeriments
  • Experiència i formació:
  • Formació i experiència com infermer/a
  • Es valorarà experiència en altres institucions similars
  • Es valorarà disposar de la especialitat en salut mental

 

Competències Professionals

 • Orientació al usuari
  • capacitat per comunicar-se de forma adequada i ajudar als pacients, famílies. Empatia, ser assertiu. Ètica i professionalitat en la seva actuació.
 • Treball en equip
  • treballar de forma coordinada, cooperant amb els altres de forma activa i receptiva, assumint el lideratge quan sigui necessari. Tot amb un enfocament d’objectiu comú, amb visió multidisciplinària i amb una perspectiva ètica compartida.
 • Gestió de les emocions
  • saber gestionar les emocions de forma positiva, mantenir el control i la calma davant situacions complicades. Actitud oberta a l’aprenentatge. Ordre i qualitat en el lloc de treball.
 • Qualitat i Excel·lència
  • tenir els coneixements i habilitats necessaris per a realitzar el treball en el seu propi camp i amb la visió de conjunt. Tenir la voluntat de créixer professionalment, ampliar els coneixements professionals, així com transmetre’ls als companys i transferir-los a la pràctica.
 • Compromís amb la organització
  • capacitat i voluntat d’alinear interessos i comportaments amb les necessitats i objectius de la organització. Orientació a resultats treballar de forma planificada, sistemàtica i estructurada, prioritzant i optimitzant els recursos al seu abast, per tal d’aconseguir portar a terme els objectius previstos, tot mitjançant una eficaç gestió del temps, anticipant-se als obstacles i generant possibles alternatives, d’acord amb els valors ètics de l’organització

 

Procediment

 • Tots els interessats que compleixin amb els requisits exigits caldrà que enviïn correu electrònic a l’adreça [email protected] amb el següent contingut:
  • Indicar com assumpte SELECCIÓ INFERMER/A Incloure Breu Carta de Presentació indicant el motiu de l’ interès per l’oferta
  • Incloure CV amb les dades de contacte, dades acadèmiques i una descripció dels llocs de treball i tasques desenvolupades

 

D’acord amb la Llei 15/1999 de Protecció de dades de Caràcter Personal desenvolupada pel RD 1720/2007 es posa en el seu coneixement que L’HU Institut Pere Mata disposa d’un fitxer amb dades de caràcter personal denominat fitxer de Personal, en el que s’integraran les seves dades, amb la finalitat de portar a terme els processos habituals de gestió de Currículums pels processos de selecció. Vostè és el/la responsable de la veracitat i correcció de les dades que ens lliura i té la facultat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició podent exercir-los dirigint-se a Departament de Recursos Humans Institut Pere Mata, mitjançant e-mail a [email protected] 

Envia el teu currículum vitae a

Institut Pere Mata

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

De dilluns a diumenge torns mati/ tarda/ nit

Jornada completa i/o jornada caps de setmana i festius, per determinar segons disponibilitat dels candidats

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

---

Especialitat

---

Salari

2.098€ bruts/mes x 14 pagues. Plusos a banda.

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.