NonStop

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

16/04/2020

Empresa

NonStop

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

10

Personal Sanitari requerit per donar resposta a la emergencia COVID-19

 

Des de NonStop Consulting requerim de la teva col·laboració per fer front al COVID-19 a diferents institucions amb els teus coneixements professionals d’infermer i la teva motivació per fer aquesta situación millor per a totes i tots.

– Si tens formació en l’àmbit de la salut. Medicina, infermeria, auxiliar d’infermería…).

– Si resideixes a Barcelona o alrededors.

– Parles castellà.

– Tens permís de feina i residencia a Espanya

– Disponibilitat inmediata.

Si coneixes algú amb els requeriments especificats anteriorment no dubtis en compartir aquesta oferta. Tota ajuda es ben rebuda.

Envia el teu currículum vitae a

NonStop

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

---

Tipus de contracte

Fi obra/servei

Titulació

Títol Universitari D’Infermeria

Especialitat

Emergenies / Geriatria

Salari

A especificar

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.