ITACA FORTUNY

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

21/05/2024

Empresa

ITACA FORTUNY

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Residencia Itaca Fortuny precisa incorporar un/a diplomad/a infermer/a. Les funcions del lloc de treball son:
Vigillar i atendre als/ residents en les seves necessitats sanitaries i generals , controlan l´alimentació, higiene i administració de medicaments.
Valorar a la persona al moment del ingrès i col´laborar en la elaboració del PAI amb la resta de professionals del equip interdisciplinar.
Garantir una adecuada atenció sanitària en curas , medicaments i tractaments. Preparar i administrar els medicaments segons prescripcions facultativas. Establir la comunicació interna entre els diferents torns de treball i registrar de forma escrita la informació necesària per garantir la continuitat asistencial
Fer el control i el seguiment de les sortides dels residents per les visites mèdiques en coordinació amb el reste del equip.
Informar a diari al metge de les incidències de salud dels residents.
Responsable del treball asistencial que realitzen els/las auxiliars d´infermería en el seu torn
Passar visita mèdica amb el /la doctor/a del centre,

Envia el teu currículum vitae a

ITACA FORTUNY

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Torn de matí

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Diplomatura

Especialitat

---

Salari

a determinar

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.