Conceptum Societat de Serveis Medics, SL

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

25/04/2022

Empresa

Conceptum Societat de Serveis Medics, SL

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Conceptum, centro privado con larga trayectoria precisa un/a Enfermero/a para la unidad de CMA y consultas.

De entre otras, se encargará de las siguientes funciones:

  • Administrar el cuidado o atención de enfermería de los pacientes.
  • Preparar el quirofano para las intervenciones quirúrgicas o exploraciones, etc.
  • Realizar las curas postoperatorias necesarias.
  • Realizar sondajes, curas, drenajes y cualquier otra función que su titulación faculte, responsabilizándose de tener siempre dispuesto el equipo necesario para cada tipo de asistencia.
  • Instrumentar intervenciones quirúrgicas.
  • Limpiar y ordenar el material.
  • Asistir a profesionales en Consulta.

Envia el teu currículum vitae a

Conceptum Societat de Serveis Medics, SL

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

13:45 – 20:00 de lunes a viernes

2 fines de semana al mes de guardia localizable (no presencial)

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

DUE

Especialitat

Se valorarà experiencia en instrumentación quirúrgica.

Salari

Por encima de convenio

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.