MC MUTUAL

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

16/04/2024

Empresa

MC MUTUAL

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

2

MC MUTUAL som una Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social.

Portem més de 100 anys al servei dels nostres mutualistes. En l’actualitat comptem amb 1.900 professionals i disposem de més de 100 centres d’atenció en tota Espanya i dues clíniques pròpies.

Necessitem cobrir una vacant indefinida en el servei Hospitalització a la nostra clínica Copèrnic de Barcelona.

Envia el teu currículum vitae a

MC MUTUAL

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

Horari: Dissabtes, diumenges i festius de 7.00 h a 19:40 hores (12:40 h/dia) + borsa d’hores.
Hores anuals = 1.452 h –> 87,15 % jornada

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

– Grau i/o Diplomatura en Infermeria (homologat a Espanya en el cas de títols estrangers).
– Molt valorable disposar d’experiència en servei de traumatologia.
– Molt valorable titulació operador d’Instal·lacions de Radiodiagnòstic (possibilitat d’impartir la formació a través nostre).
– Coneixements Ofimàtics.
– Capacitat d’adaptació als canvis.
– Empatia i motivació.
– Actitud d’aprenentatge.
– Treball en equip.

Especialitat

---

Salari

27.128,33 € b/a + Complement de 996,80 € b/a

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.