SANT JOAN DE DEU TERRES DE LLEIDA

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

17/06/2020

Empresa

SANT JOAN DE DEU TERRES DE LLEIDA

Lloc

Lleida

Nº de vacants

2

Competències necessàries:

  • Capacitat de treball en equip.
  • Habilitats comunicatives i capacitat d’ empatia.
  • Capacitat d’anàlisi, de síntesi, de visió global i d’aplicació dels coneixements a la pràctica (capacitat de prendre decisions i adaptació a noves situacions).
  • Compromís ètic (capacitat ètica i autocrítica/capacitat de mostrar actituds coherents amb les concepcions ètiques i deontològiques).
  • Disposar de vehicle propi i carnet B.

 

S’ofereix:

  • Jornada completa i/o parcial.
  • Retribució segons conveni SISCAT
  • Incorporació immediata.
  • Lloc de treball: Avinguda de la Canadenca, 28, 25001 Lleida

 

Envia el teu currículum vitae a

SANT JOAN DE DEU TERRES DE LLEIDA

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

A concretar

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Diplomatura Universitària o Grau d’ Infermeria.

Especialitat

---

Salari

Segons Conveni SISCAT

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.