– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

07/03/2024

Empresa

Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

5

A l’hospital estem buscant infermers/es per a l’àrea de crítics.

Ens agrada treballar en cures basades en evidència, tenir formació contínua i posar en valor l’atenció infermera. Per això, busquem els i les millors professionals amb talent perquè se sumin al nostre projecte. Som un equip responsable, transparent, innovador i amb ganes de millorar contínuament la manera de fer les coses.

Si vols entrar a formar part del nostre equip, inscriu-te a l’oferta. Et trucarem per poder veure’ns i estarem encantats i encantades de poder explicar-te qui som i què fem.

Envia el teu currículum vitae a

Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

S’ofereix:

– Torns de matí, tarda o nit.
– Jornada al 100% o a dies puntuals, ens adaptem a les teves necessitats.
– Subgrup professional: B.1
– Contracte pendent de convocatòria: Contracte de treball temporal en espera de publicació de convocatòria d’infermera a l’àrea de crítics.
– Al Sant Pau-Campus Salut Barcelona considerem que la formació i l’aprenentatge continu són els fonaments del creixement i desenvolupament de la nostra institució. Per aquest motiu, donem suport a aquells professionals que vulguin continuar especialitzant-se, amb l’oportunitat de desenvolupament professional i ambient de treball col·laboratiu.

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

  • Titulació de grau, diplomat/da en Infermeria o equivalent.
  • Titulació de Màster en Pacient Crític o Infermeria intensiva.
  • Coneixement oral i escrit de les dues llengües oficials de Catalunya, català equivalent a nivell C.

Especialitat

---

Salari

des de 32746,28

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.