– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Bastón de Oro

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

30/01/2024

Empresa

Bastón de Oro

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Important Grup del sector de Residències de la Tercera Edat, amb àmplia presència nacional, selecciona Infermer/a per a la Residència “Les Vinyes” a Falset (Tarragona).

Es busca una persona amb Diplomatura o Grau en Infermeria i amb experiència al sector. persones amb forta vocació professional i tracte amable i empàtic amb les persones grans. Facilitat per col·laborar amb equip multidisciplinari.

Envia el teu currículum vitae a

adjuntavinyes@bastondeoro.com

Bastón de Oro

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

De 8:00h a 20:00h setmana curta (dimarts, dijous i divendres) i setmana llarga (dilluns, dimecres, dissabte i diumenge).

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Grau en Infermeria

Especialitat

---

Salari

2000€ bruts/mensuals

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.