FUNDACIÓ HOSPITAL SANT PAU I SANTA TECLA

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

12/06/2020

Empresa

FUNDACIÓ HOSPITAL SANT PAU I SANTA TECLA

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

3

Hospital Vendrell busca infermers/es amb el PostGrau de Quirofan, o experiència acreditada com a instrumentista a quirofan

S´ofereix contracte sis mesos amb possibilitat de prorrogarse

Jornada 1200 hores anuals

Torns rotatius

Salari entorn SISCAT

Envia el teu currículum vitae a

FUNDACIÓ HOSPITAL SANT PAU I SANTA TECLA

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada parcial

Horari laboral

Torns rotatius matins, tardes i nits

Tipus de contracte

Temps parcial

Titulació

GRAU UNIVERSITARI EN INFERMERIA

 

Especialitat

POSTGRAU EN QUIROFAN

O EXPERIENCIA ACREDITADA EN QUIROFAN COM INSTRUMENTISTA

Salari

1500 euros bruts mensuals més plus dissabtes, diumenges, nits i festius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.