– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

MARLEX HUMAN CAPITAL

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

29/04/2022

Empresa

MARLEX HUMAN CAPITAL

Lloc

Altres

Nº de vacants

5

Des de Marlex Human Capital estem col.laborant amb diferents centres hospitalaris de les illes balears que actualment necessiten incorporar infermers/es de diferents especialitats a jornada completa.

S’ofereix:

  • Treballar en una institució mèdica de referència a nivell nacional
  • Molt bon ambient laboral
  • Formació continuada
  • Retribució atractiva
  • Allotjament els primers mesos

Envia el teu currículum vitae a

MARLEX HUMAN CAPITAL

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Torns de matí, tarda i nit + guàrdies segons necessitats del servei

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Grau d’infermeria (es valorarà formació específica)

Especialitat

Hospitalització, UCI, Urgències, Quiròfan i CCEE

Salari

27000 - 28000

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.