– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Fundació Patronat de la Vila d'Artés

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

15/03/2024

Empresa

Fundació Patronat de la Vila d'Artés

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

1

Les tasques són:
–  Atenció assistencial de les persones que viuen a la Residència i que assisteixen al centre de dia. Disposem de 114 places de Residència i de 20 de Centre de Dia. Les 114 places de Residència acostumem a estar ocupades mentre que el centre de dia l’ocupació és menor normalment entre 4 i 5 residents.

– Gestió de la mediació. Administració i comandes amb CAP i Fcia

– Seguiment dels Residents. Control de símptomes. Activar derivacions i consulta amb el metge de la Residència o el metge del CAP.

– Passar visita juntament amb el metge de la Residència. Visita 3 cops per setmana.

– Informar a les famílies dels canvis/modificacions de tractament

– Realització del Sintron.

– Realització dels PIIC juntament amb l’equip del CAP

Envia el teu currículum vitae a

Fundació Patronat de la Vila d'Artés

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

De dilluns a divendres de 7:15 a 15:00. Un cap de setmana cada 3 de 7:30 a 14:00. El cap de setmana laborable tindreu el divendres i el dilluns festa.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Grau / Diplomatura en Infermeria

Especialitat

---

Salari

30.000-31.000 € bruts anuals

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.