– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

SALUT SANT JOAN DE REUS - BAIX CAMP

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

28/03/2024

Empresa

SALUT SANT JOAN DE REUS - BAIX CAMP

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

3

Es requereix:

  • Titulació de Diplomatura o Llicenciatura o Grau en Infermeria o que finalitzi la seva formació com infermer/a durant l’any 2024.
  • Coneixements del català parlat i escrit
  • Acreditar certificació consistent a no haver estat condemnat per sentència ferma en algun dels delictes previstos a la LOPJM.

S’ofereix:

  • Contractes laborals per cobertura de llocs estructurals de naturalesa permanent a jornada completa.
  • Participació en sistemes d’incentivació per objectius.
  • Incorporació immediata.

Les persones interessades hauran de:

  1. Registrar-se a https://appborsadetreball.hospitalsantjoan.cat/login introduint totes les dades personals i curriculars
  2. Obligatori completar el perfil adjuntant la documentació (currículum vitae, titulacions i carta de presentació)
  3. Inscriure’s a la convocatòria oberta següent, amb el codi:

 

            DUI QUI 24

Termini de presentació de sol·licituds: 31 de desembre de 2024

Envia el teu currículum vitae a

SALUT SANT JOAN DE REUS - BAIX CAMP

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Segons torn

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

---

Especialitat

Es valora àmbit quirúrgic

Salari

34.899'82 euros/anuals

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.