– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Residència d'avis Batea

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

27/03/2024

Empresa

Residència d'avis Batea

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

La residència d’avis de Batea cerca 1 infermer/a per treballar al seu centre.

Les funcions que realitzarà són les pròpies del lloc de treball, com:

Proporcionar cures d’infermeria i educació sanitària als residents de forma personalitzada i integral amb la finalitat de fomentar, mantenir i recuperar la seva autonomia i afavorir la seva adaptació a la seva nova situació d’habitatge i entorn i/o de salut, així com ajudar-los a morir amb dignitat. Per això, tindrà en compte totes les necessitats tant bàsiques com d’entorn social i familiar dels usuaris i la línia assistencial i els plans de cures establertes en el centre.

Administrar tractaments i cures segons el pla de cures establert, aplicant el protocols i procediments necessaris.

Coordinar-se amb la resta de l’equip assistencial per poder donar una atenció integral.
Coordinació i intercanvi de informació amb el metge i infermera d’Atenció Primària per tal de fer un seguiment acurat de la salut del resident.
Col·laborar en el seguiment i avaluació del procés recuperador o assistencial dels usuaris.
Col·laborar en programes de formació i informació als familiars.

Envia el teu currículum vitae a

Residència d'avis Batea

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

Flexible, segons disponibilitat candidat/a.

Tipus de contracte

Temps parcial

Titulació

Diplomat/ada o Graduat/ada en Infermeria.

Especialitat

No és necessari

Salari

segons conveni + plus

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.