Fundació Sagessa Salut

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

17/02/2020

Empresa

Fundació Sagessa Salut

Lloc

---

Nº de vacants

1

Es requereix:

 • Diplomatura o Grau en Infermeria.
 • Nivell C de català.
 • Acreditar certificació consistent a no haver estat condemnat per sentència ferma en algun dels delictes previstos a la LOPJM

Es valorarà:

 • Experiència laboral com infermer/a en Atenció Primària de Salut (pediatria, adults, atenció domiciliaria, atenció comunitària, atenció continuada, urgències).
 • Coneixements amb sistemes d’avaluació de Qualitat assistencial pròpies d’Atenció Primària: EFQM, JCI, i participació en grups de treball relacionat amb estàndards de Qualitat.
 • Formació addicional especifica per al lloc de treball.
 • Participació en activitats de recerca i docència.
 • Coneixements d’informàtica i de programes assistencials (eCAP, Hnet, …)
 • Bones aptituds pel tracte amb l’usuari.
 • Disponibilitat i flexibilitat horària.
 • Es cerca una persona resolutiva, que compti amb aptitud d’iniciativa, empatia, que sigui polivalent, amb bona capacitat de comunicació i habituada a treballar en equip

S’ofereix:

 • Contracte laboral temporal a jornada parcial.

Les persones interessades hauran de:

 1. Registrar-se a http://borsadetreball.grupsagessa.cat i introduir totes les dades personals i curriculars
 2. Obligatori completar el perfil adjuntant la documentació (currículum vitae, totes les titulacions i carta de presentació)
 3. Subscriure’s a la convocatòria oberta següent, amb el codi:

                  DUI ABS SELVA 02 20

 Termini de presentació de sol·licituds: 27 de febrer de 2020

 

Envia el teu currículum vitae a

Fundació Sagessa Salut

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

matins i tardes

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Infermer/a

Especialitat

Experiencia en atenció primària

Salari

29831.94

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.