Accent Social

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

19/04/2022

Empresa

Accent Social

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Cobrir les necessitats assistencials i de cures d’infermeria de els/as usuaris/as
Garantir la seguretat i continuïtat de cures de els/as usuaris/as.
Responsabilitzar-se del procés d’infermeria, de manera individualitzada, mitjançant un mètode sistemàtic i organitzat.
Promocionar la salut i la prevenció de la malaltia, dirigides a les persones majors amb grau de dependència.
Assumir la responsabilitat de les seves decisions i accions i centrar la seva praxi professional en el respecte a la persona major.
Ser el/la Responsable Higiènic Sanitari, realització de PIAIs, així com un correcte seguiment als usuaris del Centre de Dia.

Envia el teu currículum vitae a

Accent Social

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada parcial

Horari laboral

Jornada Laboral parcial 5 hores setmanals.

Flexibilitat horària a convenir, segons disponibilitat de dilluns a divendres.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Diplomatura/Grau en Infermeria.
Valorable 1 any d’experiència en lloc similar.
Ús del programa Resiplus

Especialitat

---

Salari

3.780€ bruts/anuals

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.