CONSORCI SANITARI DE L'ANOIA

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

30/06/2020

Empresa

CONSORCI SANITARI DE L'ANOIA

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

1

El Consorci Sanitari de l’Anoia, institució sanitària de la província de Barcelona amb activitat concertada amb el Servei Català de la Salut precisa incorporar un/una:

INFERMER/A DEL TREBALL

 Els/Les candidats/es hauran de complir els requisits de Diplomat/da en Infermeria o Grau en Infermeria, disposar del títol d’especialitat en Infermeria del Treball i experiència recent i demostrada en Unitats de Salut Laboral i/o Serveis de Prevenció de Riscos Laborals .

Es valorarà:

  • Màster o Postgrau en Prevenció de Riscos Laborals.
  • Tècnic Grau Superior en Prevenció de Riscos Laborals.
  • Formació específica de l’àrea.
  • Capacitat de treball en equip.
  • Capacitat docent.
  • Coneixement de la llengua catalana, tant oral com escrita, adequat a les funcions.

S’ofereix: Contracte laboral amb dedicació completa, incorporació immediata, carrera professional, docència i formació, conveni col·lectiu SISCAT.

 

Les dades dels/les candidats/es seran tractades d’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de Protecció de dades de caràcter personal.

 Candidats/es interessats/des: Enviar CV a [email protected], indicant referència Infermeria del Treball. Data límit de presentació de candidatures el 12 de juliol de 2020.

Envia el teu currículum vitae a

CONSORCI SANITARI DE L'ANOIA

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

---

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

---

Especialitat

---

Salari

CONVENI SISCAT

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.