Fundació Privada Institut d'Investigació Oncologica Vall d'Hebron (VHIO)

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

30/04/2024

Empresa

Fundació Privada Institut d'Investigació Oncologica Vall d'Hebron (VHIO)

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

1

Sota el lideratge de Josep Tabernero, l’Institut d’Oncologia Vall d´Hebron (VHIO), s’ha establert com un centre integral de càncer de provada excel·lència a nivell internacional.

També és gràcies a l’estructura organitzativa òptima de VHIO basada en un model purament multidisciplinari i traslacional que els talents de VHIO continuen anticipant i abordant les moltes preguntes sense resoldre per combatre aquesta malaltia multifacètica i heterogènia.

Situats dins del Campus de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, els nostres investigadors col·laboren estretament i interactuen amb els mitjans i científics de la Vall d’Hebron. La ciència traslacional i la investigació clínica, per tant, estan estretament connectades, el que promou una excel·lent interacció i treball en equip que, al seu torn, accelera el cicle de coneixement “bench-bedside-bed”. Aquest entorn privilegiat permet l’accés directe de VHIO als pacients, així com tot l’espectre de professionals d’oncologia que els atenen, i una apreciació insuperable de com la ciència del càncer pot traduir-se en tractaments més potents i específics i una millor pràctica per la cura dels pacients.

El model i els programes pioners de VHIO, juntament amb la seva creença en combinar fortaleses a través de col·laboracions transfrontereres, continuen impulsant els avenços per revertir la resistència al càncer, aturar la disseminació metastàtica i tractar de manera més efectiva fins i tot els tipus de tumors intocables.

Dins del programa d’Investigació Clínica del VHIO, la Unitat de la VhioTeca i en concret l’equip del Grup de Càncer de Mama liderat per la Dra. Cristina Saura, es troba en un moment de creixement i busca incorporar un/a Infermer/a de Recerca en el marc del programa INVESTIGO AGAUR 2023.

Les tasques principals que es desenvolupen en aquest grup són les següents:
– Gestió de pacients inclosos en projectes de recerca, incloent la comunicació amb els pacients i el seu seguiment.
– Recollida de dades i revisió d’històries clíniques de pacients inclosos a assaigs clínics.
– Extracció sanguínia i processament de mostres sanguínies.
– Processament de llet materna.
– Reunions periòdiques amb els equips mèdics i interdisciplinaris.

Per saber més sobre aquest grup us animem a consultar els següents enllaços a la nostra web:

VHIOTECA


https://vhio.net/ca/pf/grup-de-cancer-de-mama-i-melanoma/

Què oferim?:

– Contracte indefinit vinculat a activitats científiques-tècniques, i subjecte al període de finançament d’aproximadament 16 mesos.
– Incorporació prevista al més aviat possible.
– La jornada de treball serà a temps complet.
– Salari segons qualificacions requerides i experiència acreditada, d’acord amb la subvenció del Programa Investigo, i sempre garantint les retribucions mínimes establertes al conveni del VHIO per cada categoria professional.
– Flexibilitat horària i mesures de conciliació entre la vida laboral, familiar, personal i la igualtat de gènere, segons l’establert al conveni col·lectiu del VHIO.
– Programa de retribució flexible (inclou xecs/targeta restaurant, transport, assegurança mèdica i xec “guarderia”).
– 23 dies de vacances i 5 dies de lliure disposició.
– Accés al pla de formació i de desenvolupament personal del VHIO.
– Formar part d’un centre que està en constant desenvolupament, altament competitiu, que busca l’excel·lència en la investigació i col·labora amb equips líders.
– Oferim i promovem un entorn divers i inclusiu i acollim a totes les persones per igual, independentment de l’edat, discapacitat, gènere, nacionalitat, raça, religió o orientació sexual.

Envia el teu currículum vitae a

Fundació Privada Institut d'Investigació Oncologica Vall d'Hebron (VHIO)

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Matí (de 8 a 17h, amb flexibilitat horària segons necessitats de la unitat)

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Requisits del Programa Investigo:

– Tenir 16 anys o més i no haver complert els 30 anys.
– A la data d’inici de la contractació serà requisit indispensable estar inscrit/a com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.
– No haver desenvolupat cap tipus d’activitat de recerca remunerada al VHIO en el termini dels 6 mesos immediatament anteriors a l’inici del contracte.
– Acreditar la possessió d’un cicle formatiu de grau superior o grau universitari o titulació equivalent.

Què necessitem?:

– Grau en Infermeria.
– Es valorarà experiència prèvia en assaig clínic i oncologia.
– Domini del català, del castellà i de l’anglès.
– Es valorarà experiència prèvia en investigació

Especialitat

Presentació de les ofertes:

– Les persones interessades hauran d’aplicar mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a la direcció [email protected]. Serà imprescindible indicar la referència de l’oferta a l’assumpte del correu, així com adjuntar el CV i una carta de motivació. No es tindran en compte pel procés de selecció les candidatures que no es facin seguint aquestes indicacions.

– IMPORTANT: és una convocatòria amb CV cec, això vol dir que els CVs en pdf i les cartes de presentació/motivació no poden contenir dades personals (nom, cognoms, edat, gènere) ni incloure foto. S’exclouran del procés de selecció els CV que no compleixin aquests requisits.

Salari

30.000 - 35.000 €

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.