FUNDACIÓ SALUT EMPORDÀ

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

09/05/2024

Empresa

FUNDACIÓ SALUT EMPORDÀ

Lloc

Girona

Nº de vacants

---

El Bloc Quirúrgic consta de 6 quiròfans, espai per a preanestèsia, una sala de reanimació post quirúrgica amb 10 llits de capacitat, una àrea d’esterilització, diverses sales de magatzem, despatxos i sales polivalents.
Rests-des enviar CV
REQUERIMENTS
– Diplomatura/Grau en Infermeria
– Segons normativa legal, se sol·licitarà aportar el Certificat de delictes sexuals conforme no consten antecedents.
ES VALORARÀ
– Formació i experiència en Bloc Quirúrgic i esterilització en àmbit hospitalari
– Flexibilitat horària

S’OFEREIX
– Contracte temporal de 1 any a jornada completa (1620h anuals)
– Jornada completa, torns Matins i Tardes, dilluns a divendres + roda caps setmana.
– Retribució segons conveni del SISCAT (36.320€/B/A + PLUSOS + DPO 1912€)
– Com a entitat integrada en el Sistema Públic sanitari català s’obtenen punts per a la borsa d’interins del SNS.
– Programa actiu de formació continuada i actualització professional.

Envia el teu currículum vitae a

FUNDACIÓ SALUT EMPORDÀ

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

---

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

INFERMERIA

Especialitat

---

Salari

SEGONS CONVENI SISCAT

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.