L'ONADA SERVEIS

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

09/05/2024

Empresa

L'ONADA SERVEIS

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Vols formar part del nostre equip?

A L’Onada Serveis busquem personal d’infermeria per la nostra residència ubicada a Riudoms, (Baix Camp).

Les tasques són relatives a la promoció de la salut i a la prevenció de la malaltia.

De la mateixa manera, es programaran i supervisaran els historials clínics de les persones usuàries, s’elaboraran els protocols necessaris per a una correcta atenció i es vetllarà per la seva correcta aplicació.

També es realitzarà seguiment de la medicació, aplicant programes de prevenció i promoció de la salut, en coordinació i col·laboració amb l’equip mèdic.

S’ofereix:

  • Contracte indefinit.
  • Jornada completo i/o parcial, segons disponibilitat.
  • Salari 24.300€-26.300€ bruts anuals.
  • Horari a convenir amb el centre de treball.
  • Incorporació immediata.

Compromís de L’Onada Serveis amb la diversitat i la igualtat d’oportunitats, és per aquest motiu que totes les nostres ofertes estan dirigides a qualsevol persona que reuneixi els requisits exigits. L’Onada fa un pas ferm per la igualtat, t’hi vols sumar?

Envia el teu currículum vitae a

L'ONADA SERVEIS

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

a convenir amb el centre de treball

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

grau en infermeria i/o títol homologat a l’estat espanyol

Especialitat

  • Es valorarà formació en A.C.P., Transtorns de comportament, D.C.M. o expertesa en cures.

Salari

24.340-26.340

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.