OTP - Oficina Técnica de Prevención

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

25/04/2024

Empresa

OTP - Oficina Técnica de Prevención

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

A Amaltea Consultoría ajudem les persones a assolir el seu màxim potencial i les empreses en la recerca i retenció de talent.

Si vols fer un tomb a la teva vida laboral i començar en un nou projecte, aquest és el teu lloc!

Què busquem?👩‍💼

Col·labora amb nosaltres!🚀 Des d’Ability Salud busquem un/a Infermer/a per col·laborar a la nostra clínica ubicada a Amposta.

Requisits📈

  • Grau o llicenciatura en infermeria
  • Coneixements bàsics informàtics
  • Valorable coneixements en Prevenció de Riscos Laborals

Què oferim?

  • Empresa Familiar Responsable (inclou mesures de conciliació familiar).
  • Horari de 07:00 a 15:00 h.
  • Formaràs part d´una empresa líder en creixement.
  • Ambient de treball dinàmic i col·laboratiu.
  • Salari competitiu d’acord amb l’experiència i la formació

Envia el teu currículum vitae a

OTP - Oficina Técnica de Prevención

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Jornada completa de 07:00h a 15:00h.

Tipus de contracte

Fi obra/servei

Titulació

Grau o llicenciatura en infermeria.

Especialitat

Valorable coneixements en Prevenció de Riscos Laborals

Salari

Sou competitiu segons l'experiència i la formació

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.