GESEME S.L.

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

15/05/2020

Empresa

GESEME S.L.

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

GESEME, som una empresa d'àmbit nacional amb més de 50 anys d'experiència en Salut Laboral i amb un ampli equip de 
més de 200 col·laboradors en l'entorn de la areas tecnicas de la prevenció, la medicina i especialitats mèdiques, 
l'esport i la biomecànica laboral. La nostra Missió és que les persones se sentin saludables i evitar que es facin 
mal a sobre empreses i Llar.

Necessitem un infermer / a per a una de les nostres empreses clients a Tarragona per realitzar la funcions assistencials 
i reconeixements mèdics laborals.

Envia el teu currículum vitae a

GESEME S.L.

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Dilluns a divendres de 08: 00h a 16: 00h

Tipus de contracte

Fi obra/servei

Titulació

Diplomat universitari en Infermeria

Especialitat

Es valorarà, especialment, que tingui l'especialitat de Medicina de l'Treball i / o titulacions relacionades amb la Prevenció de Riscos Laborals.

Salari

No disponible

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.