Corporació de Salut del Maresme i la Selva (Hospital Calella i Hospital Blanes)

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

04/03/2020

Empresa

Corporació de Salut del Maresme i la Selva (Hospital Calella i Hospital Blanes)

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

5

Lloc de treball

  • Les pròpies d’infermeria segons unitat/servei
  • Les tasques es desenvoluparan a l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella o Hospital Comarcal de Blanes o en els nostres centres d’atenció primària o sociosanitaris.
  • Forma part d’un equip de treball interdisciplinari
  • Integrat a la xarxa pública de proveïdors del Servei Català de la Salut

S’ofereix

  • Contracte laboral temporal de suplències amb possibilitat d’oferir continuïtat fins Desembre de 2020 en l’àmbit hospitalari.
  • Jornada complerta o parcial segons disponibilitat candidat/a
  • Incorporació immediata o a determinar amb el candidat/a

Envia el teu currículum vitae a

Corporació de Salut del Maresme i la Selva (Hospital Calella i Hospital Blanes)

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

  • Horari depenent del torn i la vacant a cobrir o segons disponibilitat candidat/a

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Es requereix

  • Diplomatura/Grau en Infermeria

Es valora

  • Els anys d’experiència aportats
  • Formació continuada

Especialitat

No es requereix

Salari

27.900 € bruts/anuals (cal afegir els plusos). Conveni SISCAT

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.