MútuaTerrassa

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

01/07/2020

Empresa

MútuaTerrassa

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

10

La persona seleccionada tendrá como misión proporcionar curas de enfermería aplicando los conocimientos y técnicas específicas de su disciplina basándose en el conocimiento científico y tecnológico para garantizar una atención de calidad al paciente y al familiar. Prevenir, promocionar y educar en salud formando parte del equipo multidisciplinar, siendo capaz de dar respuestas de forma integral a las necesidades que presenten los pacientes, consiguiendo la máxima autonomía.

 

Requisitos:

  • Diplomatura o Grado de Enfermería
  • Acreditación en la prescripción enfermera

Se valorará:

  • Experiencia profesional

Ofrecemos:

  • Incorporación en la Fundación Asistencial de Mútua de Terrassa
  • Jornada parcial o completa según disponibilidad
  • Contrato eventual con posibilidades de continuar
  • Incorporación: Inmediata
  • Sitio de trabajo: Terrassa (Barcelona)

Las personas interesadas pueden enviar su currículum, indicando la referencia correspondiente a la dirección electrónica [email protected]

Envia el teu currículum vitae a

MútuaTerrassa

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

---

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

---

Especialitat

---

Salari

30.042,80€ brut a l’any amb 14 pagues

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.