Hospital Universitari Sant Joan

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

10/02/2020

Empresa

Hospital Universitari Sant Joan

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

---

Es requereix:

 • Domini del català parlat i escrit
 • Acreditar certificació consistent a no haver estat condemnat per sentència ferma en algun dels  delictes previstos a la LOPJM (*).

 

Es valorarà:

 • Experiència laboral acreditada en l’àmbit hospitalari com a DUI.
 • Bones actituds pel tracte amb l’usuari.
 • Formació addicional pel lloc de treball.
 • Activitat científica i docent.
 • Coneixements d’ofimàtica
 • Disponibilitat i flexibilitat horària.

 

Es busca professional amb iniciativa, polivalència funcional, dinamisme, bon/a comunicador/a, orientat/ada a la millora contínua i amb capacitat de treball en equip.

 

S’ofereix:

• Contracte laboral temporal a jornada completa.

 

Les persones interessades hauran de:

 1. Registrar-se a http://app.borsadetreball.grupsagessa.cat i introduir totes les dades personals i curriculars
 2. Obligatori completar el perfil adjuntant la documentació (currículum vitae, totes les titulacions i carta de presentació)
 3. Subscriure’s a la convocatòria oberta següent, amb el codi: HUSJR DUI 01 20

 

Termini de presentació de sol·licituds: 26 de febrer de 2020

(*) Es pot sol·licitar Certificat a: www.mjusticia.gob.es

Envia el teu currículum vitae a

No hi ha informació disponible

Hospital Universitari Sant Joan

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

---

Tipus de contracte

Temps parcial

Titulació

Titulació de Diplomatura o Grau en Infermeria

Especialitat

---

Salari

---

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.