GESTIO COMARCAL HOSPITALARIA, SA

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

02/06/2020

Empresa

GESTIO COMARCAL HOSPITALARIA, SA

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

---

Es requereix: Diplomatura o Grau en Infermeria. Domini del catala i escrit. Acreditar certificació consistent a no haver estat condemnat per sentència ferma en algun dels delictes previstos a la LOPJM.

Es valorarà: formació addicional específica i complementària per al lloc de treball. Experiència en l’àmbit de la sanitat. Polivalència funcional i flexibilitat horària. Capacitat de treball en equip. Bones aptituds pel tracte amb l’usuari. Disposar del certificat de discapacitat igual o superior al 33%.

Envia el teu currículum vitae a

GESTIO COMARCAL HOSPITALARIA, SA

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

S’ofereix: contracte de 6 mesos al 50% de la jornada (ampliable durant 3 mesos al 100%), amb possibilitat de pròrroga. Incorporació immediata.

Les persones interessades hauran de registrar-se a https://hcme.borsadetreball.grupsagessa.cat/login i introduir totes les dades personals i curriculars (indispensable Formació en hores i Experiència en mesos). Imprescindible completar el perfil adjuntant la documentació (currículum vitae, titulacions i carta de presentació). Inscriure’s a la convocatòria oberta amb el codi: BT MORA DUI 20

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

DIPLOMATURA O GRAU EN INFERMERIA

Especialitat

---

Salari

segons conveni SISCAT

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.