Grupo Preving

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

27/11/2019

Empresa

Grupo Preving

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

---

Empresa de  Servei de Prevenció Aliè en plena expansió a nivell nacional.
Buscar a un/a infermer/a per a la nostra delegació de Tarragona, per dur a terme reconeixements mèdics laborals principalment a Tarragona i Reus.
És necessari disposar de vehicle propi per traslladar-se als centres mèdics de la zona. Abonem kilometratge i les despeses generades pels desplaçaments.
L’oferta retributiva consta d’una part fixa més un variable en funció dels números de reconeixements efectuats.
Es valorarà comptar amb experiència realitzant reconeixements mèdics i/o ser especialista en infermeria del treball.
Ens podeu fer arribar el vostre currículum al  correu electrònic

Envia el teu currículum vitae a

Grupo Preving

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

El servei és de 2 matins a la setmana, dimarts i dijous de 07h30 a 14h00, ampliable més endavant a 3 matins a la setmana.

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

---

Especialitat

---

Salari

---

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.