– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Parc Sanitari Sant Joan de Deu

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

25/03/2024

Empresa

Parc Sanitari Sant Joan de Deu

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

1

SERVEIS DE SALUT MENTAL ATENCIÓ DOMICILIÀRIA – HOSPITAL DE DIA
S’ofereix:

 INCORPORACIÓ: Immediata
 TIPUS DE CONTRACTE: contracte des de juliol fins a setembre a jornada completa
 LLOC DE TREBALL: Vilanova i la Geltrú
 SALARI: Segons conveni SISCAT

Es valorarà:
 Experiència en l’àmbit de salut mental
 Habilitats de comunicació / empatia

Els/les interessats/as han d’enviar curriculum vitae i indicar referencia de l’oferta al correu electrònic: [email protected] Per a consultes Telf. +34 93.640.63.50 Ext. 12875
REFERENCIA OFERTA DE TREBALL: DUI GARRAF 2024

Envia el teu currículum vitae a

Parc Sanitari Sant Joan de Deu

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

 HORARI: de dilluns a divendres matí amb alguna tarda

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Requisits:
 Grau en Infermeria

Es valorará:

 Màster o Postgrau en Salut Mental

Especialitat

Es valorarà:

 Especialitat en Salut Mental

Salari

36.320€/anuals

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.