FUNDACIO SANITARIA DE MOLLET-HOSPITAL DE MOLLET

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

20/11/2019

Empresa

FUNDACIO SANITARIA DE MOLLET-HOSPITAL DE MOLLET

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

---

Àmbit d’activitat: Diplomats/des Infermeria per diferents llocs

Funcions: Diplomats/des d’infermeria per les diferents unitats de la Fundació Sanitaria de Mollet degut al Pla Integral d’Urgències de Catalunya (PIUC).

Requisits:

  • El professional que estem cercant, haurà d’acomplir les següents competències:
  • Compromís
  • Integritat
  • Atenció Centrada a la Persona
  • Rigor i millora continua
  • Aprenentatge i intel·ligència col·lectiva

S’ofereix:

  • Tipus de contracte: Temporal estable fins finalització del període PIUC. Possibilitat de continuïtat, entrant en el procés de promoció de l’entitat.
  • Jornada: completa o parcial.

*Cal adjuntar copia dels mèrits al·legats.

Envia el teu currículum vitae a

FUNDACIO SANITARIA DE MOLLET-HOSPITAL DE MOLLET

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

Horari/Torn: Torns flexibles de matí, tarda i nit, en funció de disponibilitat del candidat

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

---

Especialitat

---

Salari

Retribució bruta anual: Segons conveni Siscat

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.