– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

FUNDACIÓ ASPAMIS—CENTRE LA IMMACULADA

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

21/11/2019

Empresa

FUNDACIÓ ASPAMIS—CENTRE LA IMMACULADA

Lloc

Lleida

Nº de vacants

---

TASQUES PRINCIPALS: Les pròpies de la seva professió com a infermer/a, adreçat als usuaris, persones amb discapacitats intel·lectuals. Realitzar revisió diària a usuaris, cures, exploracions, valoracions (control de pressions, analítiques, control de les dietes pautades…), atendre qualsevol urgència menor que pogués sorgir de la vida diària dels usuaris. Control, supervisió medicació a farmàcia. Seguiment de registres. Participar en les reunions de l’equip interdisciplinari. Passar visita mèdica amb metges i psiquiatre dels usuaris centres. Assumir tasques com a responsable del centre, per resoldre imprevistos de l’activitat diària.

PERMÍS DE CONDUIR: B-1 COTXE: PROPI

EXPERIÈNCIA REQUERIDA: Almenys 6 mesos

TIPUS I DURADA DEL CONTRACTE: Interinitat amb continuïtat a indefinit.

Envia el teu currículum vitae a

www.aspamis.org o [email protected]

FUNDACIÓ ASPAMIS—CENTRE LA IMMACULADA

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

De dilluns a divendres, i un cap de setmana de cada sis com a responsable del centre. (37 hores setmanals)

Tipus de contracte

Temps parcial

Titulació

Diplomat/da o Grau d’infermeria

Especialitat

---

Salari

28.700,00 euros bruts anuals

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.