IDFO Institut per al desenvolupament de la formació i l’ocupació

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

24/01/2020

Empresa

IDFO Institut per al desenvolupament de la formació i l’ocupació

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

UBICACIÓN

  • Vendrell

DESCRIPCIÓN

  • IDFO Institut per al desenvolupament de la formació i l’ocupació, es una Fundación privada promovida por la UGT de Catalunya que tiene como objetivo prioritario facilitar el progreso profesional de los trabajadores, precisa incorporar a un/a Formador/a para impartir un curso de “Atención de enfermería al paciente politraumático” en el Hospital del Vendrell de 20 horas.

 Funciones: Impartición de la formación

 

REQUISITOS

  • Experiencia mínima de 1 año.

CONDICIONES

  • Muy buen ambiente laboral.
  • Buenas condiciones económicas.

CONTACTO

 

Envia el teu currículum vitae a

IDFO Institut per al desenvolupament de la formació i l’ocupació

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

Horario: Lunes del mes de marzo de 09:00 a 14:00h

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

  • Graduado/a o DUI en Enfermería.

Especialitat

---

Salari

---

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.